Main content

Zoek je op dit moment hulp voor een acute situatie? Neem dan contact op met je huisarts of met de huisartsenpost van jouw gemeente. Heb je dringende medische hulp nodig of is er sprake van (dreigend) geweld? Bel dan naar 112.

PsychoseNet is geen GGZ-instelling, wij geven geen behandeling of therapie en kunnen geen directe hulp bieden in acute situaties. Voor acute hulp kun je bij je huisarts terecht en buiten kantooruren bij de huisartsenpost. Je vindt het telefoonnummer van de huisartsenpost op internet door te googelen op ‘huisartsenpost + woonplaats’. De huisartsenpost kan je indien nodig doorschakelen naar de crisisdienst.

Wil je praten over zelfmoordgedachten?

Wil je nu met iemand praten over je zelfmoordgedachten of maak je je zorgen om een ander? Zoek contact met 113 Zelfmoordpreventie (Nederland) of Zelfmoordlijn1813 (België).  Je kunt er anoniem en 24/7 met iemand praten of chatten over zelfmoord.

Heeft u behoefte aan een goed gesprek over persoonlijke problemen? Dan kunt u ook contact opnemen met MIND Korrelatie: https://mindkorrelatie.nl.  Hier kunt u gratis en anoniem chatten en bellen met professionele hulpverleners.

 

  • Deel deze pagina: